Even voorstellen

Misha Koole

Misha werkt als freelance radio-en podcastmaker. Hij maakt documentaires en reportages voor de Nederlandse-  en de Vlaamse radio en luistert graag naar lange interviews en experimentele audioverhalen die verwarren en verwonderen. Al maakt hij ze liever zelf.

Anne Hogewind

Anne werkt als toneelschrijver, dramaturg en sinds kort ook als podcastmaker.

Ze gelooft in de kracht van verhalen en wil met haar werk mensen op een andere manier naar de wereld laten kijken. Ze laat zich daarbij graag inspireren door echte verhalen. Voor Radio Einstein is ze eindredacteur en schrijft ze de rubriek  Broodkruimels.

Stefanie Bonte

Stefanie werkt als crossover, ontwerpend kunstenaar en maquettebouwer. Verhalen vertellen doet ze op de meest uiteenlopende manieren. Voor Radio Einstein monteert ze alle interviews en gesprekken tot afleveringen en maakt ze de achtergrondgeluidjes.

Veerle van der Veer

Veerle werkt als freelance illustrator. Al tekenend onderstreept ze verbindingen tussen onszelf en de wereld om ons heen. Ze kan eindeloos reflecteren op de verhouding tussen mens en natuur en daar volgen dikwijls vervreemdende tekeningen uit. Voor Radio Einstein maakt zij illustraties bij de afleveringen.

Lilian Vis Dieperink

Lilian werkt als regisseur en theatermaker. Zij maakt haar voorstellingen zelf en werkt altijd vanuit persoonlijke verhalen en/of maatschappelijke thematiek. Ook werkt zij als assistent artistiek leider bij Stut Theater. Zij is een van de bedenkers van Radio Einstein en in seizoen 1 deed zij de verslaggeving. Bij seizoen 2 is voorziet zij het artistieke team waar nodig van een frisse blik.

  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram
  • Radio Einstein on Facebook
Plan Einstein