HET CADEAU

Binnenkort zijn er drie nieuwe afleveringen te beluisteren van Het Cadeau voor Wafa, Shafiqa en Hossein in samenwerking met Nawras Altaky, Ingmar Heytze en Benine du Toit. De afleveringen worden op 12, 13 en 14 november gepresenteerd tijdens het evenement Greet&Meet op Le Guess Who?
Voor het nieuwe seizoen van Radio Einstein maken  Utrechtse kunstenaars een cadeau voor bewoners van het asielzoekerscentrum, die zij enkel kennen via audio-opnames.
Seizoen 3 van Radio Einstein heeft een andere invalshoek dan onze vorige seizoenen: Van de persoonlijke verhalen van Hamdi, Seltene, Fatemeh, Zenab, Victor, Feras, Wafa, Shafiqa en Hossein zijn audio-opnames gemaakt. Zij zijn allen naar Nederland gevlucht en wonen in het AZC of hebben inmiddels een eigen woning.

Aan de kunstenaars is gevraagd een portret te maken als cadeau, volledig vrij vanuit hun eigen discipline. Er is wel één spelregel: pas bij het geven van het cadeau ontmoeten zij elkaar.

 

In Het cadeau is het hele maakproces, de uitwisseling van de cadeaus en de ervaringen van de makers en de ontvangers te horen. 

interview met feras en Jermain bridgewater in het stadsblad utrecht

Afleveringen 

Radio Einstein is een initiatief van stut theater. nieuwsgierig naar wat stut nog meer doet? klik op het logo!
STUT_logo3.png